Deelnemen aan een wandeling van Wandelsport Vlaanderen kan iedereen. Nog beter is je inschrijven in een club. Lid worden is eenvoudig en er zijn vele voordelen. Er zijn afstempelbladen als je vele malen deelneemt. 

Het bestuur bestaat uit 8 mensen.

WSK Marke is aangesloten als club bij Wandelsport Vlaanderen vzw. 5x per jaar worden wandeltochten in de regio Kortrijk ingericht. Deze club zou niet bestaan zonder de vele vrijwilligers die helpen vanuit de overtuiging dat wandelen bijdraagt aan een actieve en gezonde levensstijl.

Het clubblad verschijnt tweemaandelijks. Klik op de onderstaande link, het clubblad opent in een nieuw venster.

W.S.K Marke is al meer dan 45 jaar een begrip in wandelland. Ontstaan in Marke, nu bij Groot-Kortrijk, was het lange-afstandswandelen vroeger het uithangbord. Stilaan groeide de club uit tot één van de grootste van Zuid-West-Vlaanderen. De streek rond Kortrijk, - vooral Aalbeke, Marke, Bellegem, Rollegem en Kooigem - biedt de wandelaar een ruime waaier aan mogelijkheden.

Als lid van WSK Marke kan je voordeel wandelkledij aankopen. De kleuren zijn varianten van blauw en het logo is discreet maar duidelijk te lezen

Met Trooper kan ook jij de kas van WSK Marke spijzen, zonder 1 euro extra uit te geven smiley

 

WIST JE DAT Elke wandelaar met een geldige lidkaart, die ingeschreven is voor een wandeling bij een club van een erkende wandelsportfederatie is verzekerd voor een ongeval dat hem/haar overkomt tijdens de wandeling zelf, maar ook voor de heen-en terugreis naar de startplaats. In dit laatste geval moet de aangifte vergezeld zijn van een PV opgemaakt door de politie. Begin niet aan je wandeling voor het aangegeven startuur.

PRIVACYVERKLARING

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door WSK Marke vzw, Dam 10 bus 41, 8500 Kortrijk ON: 450297259. Dit gebeurt voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van je inschrijving en voor direct marketing (om je op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.

Indien je niet wil dat wij je gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het uit te schrijven op de jou toegezonden nieuwsbrief of dit mee te delen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dat adres kan je ook altijd vragen welke gegevens wij over jou verwerken en ze verbeteren of laten wissen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van de verwerking van persoonsgegevens kan je krijgen op aanvraag naar bovenstaand adres.

Lees hier de uitgebreide privacyverklaring.

Facebook Image