news 📚 In de pers 📚 Kortrijk Feeëriek!

Published → Saturday, December 30, 2023 12:00 AM

Meer dan 3000 wandelaars in de laatste 4 kunststden wandeling: Brugge, Gent, Oudenaarde en Kortrijk.

EindKlassement van 26e editie - PDF document

1. KW: Wandelsportklub Marke neemt je mee langs de historische gebouwen van het feeëriek kerstverlichte Kortrijk

... is de titel van het artikel in de Krant Van West-Vlaanderen. "De 26ste editie van de Ergodôme-wandeltocht bestaat uit 7 of 13 kilometer, van 12 tot 20 uur. De route start aan The Penta op campus Kortrijk weide van Howest. Deelnemen kost drie euro of 1,50 euro mits voorleggen van een lidkaart van een erkende wandelfederatie."

👉🏼 Lees het volledige artikel via deze link de Krant Van West-Vlaanderen picture alt

2. Wandelreportage Frans"

... Het was weer een drukte van jewelste in Kortrijk voor de traditionele kerstwandeling georganiseerd door WSK Marke. Meer dan 3.000 wandelaars kwamen er op af, al dan niet in gezinsverband. Zowel de startzaal als rustpost waren zeer ruim en boden aan iedereen een rustige zitplaats. Ok de tussenposten waren verzorgd. Ik wou de lichtjes zien en vertrok dus laat....

👉🏼 Lees de reportage en bekijk de foto's op facebook Wandelreportages Frans picture alt

3. Seniorennet: Blogartikel van Jipie "Laatste luik van de 4 kunststeden, Kortrijk Feeëriek. De laatste wandeling van mijn wandelclub WSK Marke."

... is de titel van een kort videoverslag op WTV-Focus TV. "Bij een jubileum past ook een eregast en dat is radio-icoon en wandelambassadeur Sven Ornelis. Aan de startplaats in Marke stelde hij zijn boek “ Waarom Wandelen” voor. Sven Ornelis vermagerde heel wat door te wandelen. Ondertussen is het een echte passie geworden. "

👉🏼 Bekijk de reportage via deze link op seniorennet.be picture alt

4. Ergodôme passage

... vele wandelaars waren tevreden met de passage door de showroom van Ergodöme. In 2024 verhuist de showroom naar Harelbeke.

🫰Er wordt plaats gemaakt voor de nieuwe collecties... Profiteer van mooie kortingen op een selectie showroommodellen in de showrooms van Kortrijk en Antwerpen. Info op uitverkoop Kortrijk

👉🏼 Bekijk de fotoreportage van Ergodôme

picture alt