Lid worden

Lid worden

Afdrukken

 

HOE DEELNEMEN AAN EEN AKTIVIA-WANDELTOCHT

 

Iedereen kan vrij deelnemen aan een AKTIVIA-wandeltocht, ongeacht of men lid is van een vereniging of niet. Deelnemen is eenvoudig en verplicht tot niets. De lijst van alle wandelorganisaties vind je in het boek Marching of op de site www.marching.be.

 

 1. Iedereen kan vrij starten tussen de opgegeven starturen (bv. 8 - 15 u.). Een inschrijvingskaart kunt u bekomen in de startplaats van de tocht.
 2. Na invullen deponeert u het luik “inschrijfkaart” in de startbus (nabij de uitgang), en u neemt luik “controlekaart” mee op de wandeltocht.
 3. Wandelen is eenvoudig en gebeurt op eigen tempo. U kiest ter plaatse een afstand (bv. 6 km, 12 km, ...) en volgt de speciale wandelpijltjes. Op regelmatige tijden is een “rustpost” voorzien. Daar kunt u even pauzeren en iets eten of drinken vooraleer u verder stapt. Hier laat u ook telkens luik “controlekaart” afstempelen.
 4. Ongeacht welke afstand u kiest, steeds komt u op het einde in de startzaal terug. Daar kunt u al dan niet uw persoonlijk wandelboekje laten afstempelen, en er eventueel nog wat uitrusten na de tocht.
 5. Door een aantal maal deel te nemen aan wandeltochten kunt u bovendien prachtige en praktische artikels bekomen tegen uitzonderlijke voorwaarden. Ook dit is eenvoudig. Telkens u na een wandeltocht terugkomt, laat u een bladzijde afstempelen door de organisatoren.

Lid worden van W.S.K. Marke v.z.w. 

 We weten het: om deel te nemen als wandelaar hoef je niet noodzakelijk lid te zijn van een wandelvereniging. Hoewel de ene voet voor de andere zetten gelijk blijft als je deel uitmaakt van een wandelclub of niet, biedt het lidmaatschap als wandelaar bij een AKTIVIA club zeker veel voordelen.

 Het lidgeld bedraagt € 15 per persoon. Vanaf de derde persoon € 10.

 1. Je krijgt een officiële lidkaart van de club waardoor je op elke wandeltocht, waar je aan deelneemt, minimum een korting van 0,40 euro krijgt op de officiële inschrijvingsprijs.
 2. Bovendien ben je door deze lidkaart ook verzekerd tijdens je deelname aan een wandeltocht, én heb je de ruggesteun, en de begeleiding, van de club indien er zich een verzekeringsgeval voordoet op een wandeltocht. Opgelet € 25,00 vrijstelling.
 3. Je ontvangt een gratis abonnement op het recreatief tijdschrift Gezond Op Stap. (Een jaarabonnement kost anders 16 euro)
 4. Je krijgt een serieuze korting bij aankoop van de wandelgids Marching. Je betaalt rond 7 euro per gids (anders kost Marching je 16 euro, of 21 euro thuisgestuurd), maar als W.S.K-medewerker ontvang je die gratis.
 5. Je bent er vrij van om een wandelboekje bij te houden(te koop aan 0,50 euro per stuk), dit laat je dan afstempelen op de wandelingen.      
 6. Als lid van een AKTIVIA-wandelclub geniet je bovendien soms van extra voordelen, of extra kortingen op de producten of diensten die de federatie, of haar partners, aanbieden. Je wordt steeds als eerste via Gezond Op Stap of via de AKTIVIA E-nieuwsbrief geïnformeerd en krijgt zo de kans om snel uw voordeel te halen. En dit voordeelpakket wordt in de toekomst systematisch verder uitgebreid door onze federatie.
 7. Via je wandelclub kan je zelfs erkend worden voor de prestaties die je levert voor de club. Afhankelijk van het aantal tochten waar je voor de club aan deelnam, of van het aantal km. dat je als lid van je club wandelt, krijg je van onze federatie een speciale attentie, een diploma en een gratis etentje aangeboden.
 8. En vergeet tenslotte niet alle extra voordelen die je daarenboven nog bekomt via de wandelclub zelf.
  1. Busreizen naar binnen- en buitenland (ong. 3 per jaar) à € 10
  2. Een eigen clubblad (verschijnt 6 x per jaar)
  3. Jaarlijks clubfeest (1e zaterdag van december), met huldiging van kampioenen en verdienstelijke leden.
  4. Voordelige aankoop van clubkledij.
  5. Gratis 2 bladen voorgedrukte naamzelfklevers voor op inschrijfkaarten
  6. Het gezellig socio-cultureel kader van ‘wij-clubleden samen’ bij deelname aan wandelingen
  7. De ruggesteun van de clubleden als je het bestuur of anderen nodig hebt (bv. carpoolen)

Maar het belangrijkste is natuurlijk de gezonde stimulans die je krijgt als lid van een AKTIVIA wandelclub om dagelijks en wekelijks op pad te gaan, en zo permanent je eigen gezondheid optimaal te houden en je conditie te verzorgen.
Wandelaars zijn blije, gezonde en fitte mensen. Ze blijven langer actief, leven langer en houden langer een prima conditie. Dit vertaalt zich in een hogere levenskwaliteit en zich beter voelen, dag na dag.
Zou je jezelf deze voordelen nog langer willen onthouden?


Hoe aansluiten?

- Vul het inschrijvingsformulier in: "klik hier".

- Of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met al uw gegevens: voornaam, naam, adres, gemeente, geboortedatum, geboorteplaats, telefoon en   emailadres. 

  Stort het verschuldigde bedrag op rekening Iban: BE 59 9790 7970 7026 met vermelding lidgeld W.S.K. Marke.

  U bent pas ingeschreven na storting van het lidgeld!

Friday the 20th. WSK Marke
Free Joomla 2.5 templates by New Poker Reviews
" Design AWAL"