WSK Marke is een wandelclub in het Kortrijkse West-Vlaanderen. Onze club is aangesloten bij de wandelsportfederatie Wandelsport Vlaanderen. Ieder persoon of familie kan zich aansluiten. De wandeltochten waar je kan aan deelnemen zijn in de wandelkalender van Wandelsport Vlaanderen vzw te vinden. We richten ook eigen tochten in en zijn partner in wandeltrofees.

We vernamen het overlijden van ons ex-lid en trouwe medewerker Jean-Pierre Schöller. Wij bieden de familie onze innige deelneming aan bij dit verlies. Mochten er leden en wandelvrienden zijn die op de uitvaartplechtigheid willen aanwezig zijn, kunnen ze hun aanwezigheid melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De rouwleiding kan zo plaatsen voorbehouden in de kerk.

We ontvingen voor WSK Marke een rouwbrief van mevrouw Maria Debooserie. Samen met haar echtgenoot Marcel Desloovere zijn ze jarenlang lid en waren ze trouwe medewerkers. Wij bieden de familie onze innige deelneming aan bij dit verlies. Volgens de wens van Maria zal de uitvaartplechtigheid in intieme kring plaatshebben

 

wandelsport vlaanderen De Wandelkalender De wandelgazette   Le Fort  Trooper ergodome

 

                                                   

Metamorfose van een landschap |  Kortrijk verrast | Kortrijk zo mooi en zo dichtbij!

 

Facebook Image